Website onderhoud

Content bijwerken, systeem updaten, SEO en hosting

Service

Website

Gateway IT Solutions maakt websites die zijn gebaseerd op het WordPress CMS waardoor je zelf relatief eenvoudig de content, zoals bijvoorbeeld tekst en foto’s, kunt wijzigen. Wil je deze wijzigingen toch liever overlaten aan een professioneel websitebouwer? Wij kunnen de aanpassingen aan jouw website verzorgen zodat je zorgeloos verzekerd bent van een goed werkende website. Daarnaast kunnen wij ook de updates van WordPress en aanverwante plugins verzorgen zodat het systeem altijd up to date is.

Webshop

Gateway IT Solutions maakt webshops die je altijd zelf kunt aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf producten en productfoto’s toevoegen of verwijderen, prijzen en betaalmethoden aanpassen, een factuurlayout wijzigen en nog veel meer. Laat je deze aanpassingen toch liever aan ons over? Wij kunnen jouw webshop up to date houden zodat jij je kunt blijven focussen op de verkoop van jouw producten.

Zoekmachine optimalisatie

Gateway IT Solutions maakt websites die zodanig zijn opgebouwd dat deze goed vindbaar zijn bij verschillende zoekmachines op het internet echter is het aan te bevelen om na verloop van tijd de website opnieuw aan te passen zodat deze goed blijft scoren bij de verschillende zoekmachines. De reden hiervan is dat het internet continue in beweging is, (textuele) wijzigingen die je zelf eventueel aan jouw website hebt gedaan kunnen de vindbaarheid beinvloeden maar ook de zoekmachines zelf worden met enige regelmaat iets aangepast waardoor ze websites anders beoordelen op hun inhoud en daarbij worden concurrerende websites natuurlijk ook regelmatig door hun beheerders aangepast zodat deze websites goed blijven scoren.

Gateway IT Solutions kan deze periodieke aanpassingen aan jouw website verzorgen zodat jouw website goed blijft scoren bij de zoekmachines op het internet. In overleg kan bekeken worden hoe vaak deze aanpassingen wenselijk zijn en hoeveel aan de website aangepast dient te worden.

Hosting

Gateway IT Solutions kan het volledige traject van de website voor jou verzorgen, van ontwerp van de website of webshop tot het online brengen. Indien gewenst kunnen wij het registreren van jouw domeinnaam en ook de hosting van jouw website of webshop verzorgen bij een betrouwbare webhosting aanbieder.